Besøg vores mobil side
 .

Islandske Hampiðjan etablerer sig i Murmansk

Udgivet af FiskerForum den 06-02-2017 · info@fiskerforum.dk

Den Islandsk storleverandør og producent af fiskeredskaber Hampiðjan, har etableret et salgskontor i Murmansk. Her er Sergei Kiselev udpeget til at forestår og formidle salget samt servicen af fiskeredskaber fra Hampiðjan og andre selskaber i koncernen, til russiske fiskerivirksomheder.

Det nye kontor har en førsteklasses beliggenhed i Murmansk Trawl Fleet (MTF), der ligger i første række ned på kajen, hvor også andre fiskerivirksomheder har deres domicil og kontorere.


Hampiðjan forventer sig meget af filialen i Murmansk og glæder sig samtidig over, at have den erfarne Sergei Kiselev med på holdet. For som en talsmand fra Hampiðjan udtrykker det, så har Sergei Kiselev mere end tredive års erfaring med branchen og det russiske trawlfiskeri. En erfarring, der strækker sig lige fra et almindeligt besætningsmedlem på MTF trawlere og til at være hovedansvarlig for fiskeredskaberne ombord, til rådgivning af skipper, ifbm. valget af redskaber under behørigt hensyn til fiskeriets forhold og sidenhen implementeringen af de rigtige redskaber.


Han er uddannet navigatør fra college i 1972 og ti år senere, blev han uddannet fra Akademiet Arkhangelsk Fiskeri som seniorteknolog indenfor fiskeredskaber. Han har også været ansat tre år i den russiske flåde, men overvejende har han været beskæftigede som hovedansvarlig og chef for fiskerredskaber i MTF (1976 - 2015).Kilde: Hampiðjan
FiskerForum.dk


Islandske Hampiðjan etablerer sig i Murmansk - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia