Besøg vores mobil side
 .

Kæmpetorsk på krogen

Udgivet af FiskerForum den 09-07-2014 · info@fiskerforum.dk

En glædestrålende melding fra en glad skipper på MS Bodil Thyborøn, der her efter to dages fiskeri med 12 ivrige lystfiskere, overfor FiskerForum og på satellit telefonen kunne meddele, at man har hevet en gigantisk torsk om bord.

Ny Danmarks rekord


Vægt 36,250 kg og en længde på 143cm lang og 95cm i livmål, er torsken kommet op blandt de helt store fisk fanget i dansk farvand. MS Bodil har langt kursen stik Thyborøn, efter et fiskeri ved Jyske Rev, og til den obligatoriske kontrolvejning, så rekorden kan blive offentlig.


Det var en stolt tysk fisker, med det danskklingende navn Jens, der efter 15 minutters kamp med giganten, langsomt trak den rekordstore fisk om bord. Skipper på MS Bodil fortæller til FiskerForum, at man fiskede efter makrel på koraltoppene ved revet og at tyskeren faktisk havde makrelforfang på, da torsken bed på.


At fiskeriet går forrygende for tiden, kan blandt andet læsses ud af booking listen over Emmelines to turbåde, hvor der kun er ganske få pladser tilbage. Ligeledes havde Skipper Per Jensen, for første gang i hele hans tid som turbåds-udlejer, på forrige tur, fanget ikke mindre end 4 fisk på over 12 kg i fire arter. Det var en havkat på 12,9 kg og en lange på 12 kg samt en sej på 14 kg og endelig en torsk på 19 kg.


Kilde: Emma line
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia