Besøg vores mobil side
 .

Flere krydstogtskibe anløber Skagen

Udgivet af FiskerForum den 17-07-2014 · info@fiskerforum.dk

Arcadia fra det engelske rederi P&O Cruises, der ejes af Carnival UK, anløb Skagen red onsdag den 6. august kl. 08.00.

Skagen var sidste havn på krydstogtet, der havde bragt gæsterne fra Southampton til Stockholm, Skt. Petersborg, Helsinki, Warnemünde og København inden det ankom til Skagen. Ombord var 2.081 passagerer, hvoraf de 2.030 var fra Storbritannien.


1.825 af passagerene var i land i Skagen svarende til 87,6 %. Ganske flot i betragtning af, at de skulle sejles ind i små tenderbåde. I det hele taget er andelen af krydstogtpassagerer, der går i land i Skagen høj. Således ligger gennemsnittet over de sidste 4 krydstogtsæsoner på 86,9 %.


Skagen og Vendsyssel er en god krydstogtdestination


439 af Arcadias gæster var på forskellige ture i Skagen – På Grenen, hvor Sandormene kørte i pendulfart, ved det grå fyr, det hvide fyr og Vippefyret, ved den Tilsandede Kirke, på Råbjerg Mile, på Skagen By – og Egnsmuseum og Skagens Museum, i Skagen Kirke, forbi kunstnerboligerne og rundt i de gamle bydele i busser, på cykel og gåture. Voergaard Slot, Møllehuset i Bangsbo, Rubjerg Knude og Lønstrup fik også besøg af nogle grupper.


Selvom langt de fleste gæster vælger ture i Skagen er det et kæmpe plus, at vi i Vendsyssel har så mange attraktioner og seværdigheder at tilbyde gæsterne. Et stort og varieret turudbud er med til at styrke Skagen som krydstogtdestination.


De engelske gæster var meget begejstrede for og interesserede i Skagen og der var stor købelyst.


De sidste 4 krydstogtskibe i denne sæson kommer til Skagen som følger:


Mandag den 18. august ankommer et skib med 350 overvejende tyske passagerer på et surprise call til Skagen fra kl. 12-16.


Lørdag den 23. august anløber 2 skibe Skagen. Det er dels skibet Wind Surf, der ligger på reden fra kl. 09-16. Det er anden gang i denne sæson Wind Surf gæster Skagen. Dels skibet Club Med II, der ankommer kl. 11 og sejler igen kl. 19. Club Med II var også i Skagen to gange i sæson 2013. De to skibe er i øvrigt søsterskibe, så det bliver et flot syn med de to liggende ved siden af hinanden på Skagen red.


Fredag den 12. september afsluttes sæsonen med anløb af det hæderkronede Queen Victoria fra det engelske rederi Cunard Cruise Line, der også er en del af Carnival UK. Skibet ligger på reden fra kl. 09-17 og kan have op til 1.990 passagerer.


Kilde: Skagen Havn
FiskerForum.com


Syntes du om artiklen - så huske at like den på Facebook - så dine venner også får mulighed for at læse den.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia