Besøg vores mobil side
 .

»Kvalitetsfisk« foretager svensk og dansk opkøb der vil give omsætningen vinger

Udgivet af FiskerForum den 12-02-2019 · info@fiskerforum.dk

Den svenske kapitalfond »Valedo« fortsætter med at købe op, her for nyligt med danske virksomheder som; »Copenhagen Seafood«, »FSG Foods« samt »Fiskerikajen« og nu senest med svenske »Fisk idag«.

Med opkøbene har svenske »Kvalitetsfisk« lykkedes med at skabe sveriges største fiskegrossist, der med opkøbene forventeligt vil ende med en årlig omsætning på ca. 1,2 milliarder svenske kroner. Inden det hele kan blive en realitet, skal handlen dog først ind over den svenske konkurrence-styrelse, før handlen endelig kan konfirmares.


Udvidelsen vil, når den træder i kraft, gøre »Kvalitetsfisk« til én af de største aktører på markedet indenfor fisk og skaldyr samt forarbejdning af fisk og sushiprodukter samt produktudvikling,« forklarer den administerende direktør og koncernchef på Kvalitetsfisk, Mikael Salenstedt, der dog påpeger, at opkøbet er betinget af, at den svenske konkurrencestyrelse godkender handlen, som derfor tidligst kan effektueres i begyndelsen af marts 2019.


Fakta


Svenske »Kvalitetsfisk.se« og »Fisk Idag«, er allerede med en årlig omsætning på henholdsvis 300 mio. og 400 mio. nogle af Sveriges største fiskegrossister. Med de danske fiskeriforentninger i portefølgen, forventer svenske »Kvalitetsfisk« at nå en årlig omsætningen på ca. 1,2 milliarder svenske kroner.Kilde: PM fra Kvalitetsfisk.se
FiskerForum.dk


»Kvalitetsfisk« foretager svensk og dansk opkøb der vil give omsætningen vinger - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik