Besøg vores mobil side
 .

Kystfiskeriet tildeles 53 mio. kroner i ny aftale

Udgivet af FiskerForum den 19-05-2017 · info@fiskerforum.dk

I går blev alle Folketingets partier enige om rammerne for, hvordan pengene i EUs i Hav- og Fiskeriudviklingsprogram skal bruges i de kommende år.

Den brede politiske opbakning til det skånsomme kystfiskeri fortsætter hvor fiskeripakken slap.


Men der er brug for at holde øje med hvordan pengene faktisk bruges, sådan at Folketingets ønske om at styrke det danske kystfiskeri kan blive til virkelighed, skriver FSK (Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri), hvor formanden Søren Jacobsen i en kommentar til aftalen siger, »Det er en rigtig god aftale. Men det var det også sidste gang Folketingets partier blev enige om at støtte kystfiskeriet. Problemet har været, at pengene ikke er blevet fordelt efter de politiske hensigter. Det skal vi selvfølgelig holde øje med ikke sker igen«.


Folketingets partier er blevet enige om at øremærke 53 millioner til at styrke kystfiskeriet og det skånsomme kystfiskeri. Det er penge der er godt givet ud. For kystfiskeri med mindre fartøjer sikrer mere beskæftigelse for den samme mængde fisk, holder liv i de mindre kystsamfund og det skånsomme fiskeri med garn, tejner og snurrevod.


Aftalen gælder for 2018 til og med 2020, og har en overordnet budgetramme på 972 millioner kroner.Kilde. FSK
FiskerForum.dk


Kystfiskeriet tildeles 53 mio. kroner i ny aftale - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia