Besøg vores mobil side
 .

Maritim vækstvirksomhed igen med i prisopløb

Udgivet af FiskerForum den 09-12-2014 · info@fiskerforum.dk

Stæhr Marine Engineering AS i Frederikshavn er for andet år i træk indstillet til det lokale erhvervsråds Iværksætterpris.

Et stærkt maritimt makkerpar har med Stæhr Marine Engineering A/S siden etableringen for to år siden skabt en gedigen forretning, der bidrager positivt til erhvervsudviklingen i og omkring Frederikshavn.Det er baggrunden for, at Stæhr Marine Engineering for andet år i træk er indstillet til Frederikshavn Erhvervsråds Iværksætterpris.Bredt funderetVirksomheden er bredt funderet indenfor maritim service og smedearbejde generelt, og har specialiseret sig i servicering af gear og projektledelse, men påtager sig mangeartede opgaver, både i udlandet og herhjemme.Det er to gæve nordjyder med dybe rødder i den maritime branche, Palle Sørensen og Carsten Stæhr, der står bag succesiværksættervirksomheden med hjemsted i Frederikshavn.
Carsten Stæhr driver også virksomheden Stæhr Telecom A/S. Palle Sørensen har en lang erfaring fra og et bredt netværk i den maritime branche, blandt andet gennem sine tidligere ansættelser som projektleder i andre lokale, maritime virksomheder.Fremme vækstenEn væsentlig del af strategien bag Stæhr Marine Engineering er intentionen om at være med til at skabe arbejdspladser på egnen og at fremme væksten gennem samarbejde med de øvrige virksomheder i den maritime klynge på og omkring Frederikshavn Havn.Iværksætterprisen uddeles for femte gang til en virksomhed/person, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune inden for de seneste fem kalenderår og gennem dette bidraget positivt til erhvervsudviklingen i området.De nominerede er indstillet af Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening, FREDERIK handels- og virksomhedsforening, Sæby Handelsstandsforening, Skagen Handelsstandsforening og Turisthus Nord.Vinderen bliver kåret af Erhvervshus Nords bestyrelse og sidste års vinder af Iværksætterprisen blev Grenen Maskinfabrik ApS i Skagen. Prisen uddeles ved et lokalt erhvervsarrangement den 16. januar 2015.


Kilde: Stæhr Marine Engineering AS
FiskerForum.com


Maritim vækstvirksomhed igen med i prisopløb - like og del gerne med dine fb venner


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia