Besøg vores mobil side
 .

»Milton« står nu nymalet på værftet i Polen

Udgivet af FiskerForum den 20-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Byggeriet af den nye HG 236 »Milton« på værftet i Stettin i Polen, er nu så langt fremskreden, at malerarbejdet på det nordjyske fiskefartøj er tilendebragt.

Arbejdet skulle således være afsluttet ved det polske værft og efter planen skal »Milton« herefter bugseres til Hirtshals i slutningen af januar. Her tager lokale håndværkere og smede over for henover foråret at færdiggøre arbejdet med den 16.99 meter lange nordjyde.


Skrogets linjer og det unikke design røber hurtigt, at Vestværftet fra Hvide Sande har stået bag tegningerne af den flotte kutter med den let genkendelige gule farve.


Skipper Jan Woller får nu skibet tættere på og kan nu følge det videre arbejde på nærmeste hold. Hirtshalsfiskeren har entreret sig med Hirtshals Yard, der videre skal koordinerer arbejdet omkring skibet, så fiskefartøjet som planlagt kan leveres i juli måned i år.


Du kan se et billede galleri fra PTS Shipyards FB side, af fotograf Wladyslaw Wieczfinski fra PTS Shipyard herKilde: PTS Shipyard
FiskerForum.dk


»Milton« står nu nymalet på værftet i Polen - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia