Besøg vores mobil side
 .

Mulighed for bytte af årsmængder

Udgivet af FiskerForum den 07-07-2017 · info@fiskerforum.dk

Mulighed for bytte af årsmængder af pighvar/slethvar i Nordsøen med havtaske i norsk zone i Nordsøen.

Danmark har indgået en række kvotebytter med andre medlemslande, der indebærer at Danmark afgiver pighvar/slethvar i Nordsøen i bytte for havtaske i norsk zone i Nordsøen.


Landbrugs- og Fiskeristyrelsen har aftalt med Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation, at 51 tons havtaske i norsk zone i Nordsøen stilles til rådighed for fartøjsejere, der i forholdet 1 : 1,5 ønsker at bytte årsmængder af pighvar/slethvar for havtaske i norsk zone i Nordsøen.


Meddelelse om, at ejere af fartøjer, der inden for ovennævnte mængde og i forholdet 1: 1,5 ønsker at bytte pighvar/slethvar i Nordsøen for havtaske i norsk zone i Nordsøen skal være Landbrugs- og Fiskeristyrelsen (licensadm@lfst.dk) i hænde senest fredag den 14. juli 2017.


Såfremt mængden af pighvar/slethvar i Nordsøen, der stilles til rådighed overstiger den mængde der modsvarer 51 tons havtaske i norsk zone i Nordsøen, stiller Landbrugs- og Fiskeristyrelsen byttede mængder af havtaske til rådighed, svarende til den forholdsmæssige andel som den enkelte ejer har ønsket at bytte.


Denne meddelelse er udsendt efter reglerne i Miljø- og Fødevareministeriets bekendtgørelse nr. 212 af 1. marts 2017, § 2, jf. bilag 6 og træder i kraft den 7. juli 2017Kilde: Landbrugs- og Fiskeristyrelsen
FiskerForum.dk


Mulighed for bytte af årsmængder - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia