Besøg vores mobil side
 .

Nordirsk skipper bestiller nybygning i Skagen

Udgivet af FiskerForum den 07-09-2015 · info@fiskerforum.dk

Den nordirske fiskeskipper Arnold McCullough fra rederiet Arnold & Robert McCullough, Voyager Fishing Compagny Ltd. Fra Kikeel i Nord Irland, har netop ordret én af de største nybygninger i Nordjyske Karstensens Skibsværfts historie, med imponerende 86.4 meter i længden og 17,8 meter i bredden.

Den nye trawler skal erstatte McCulloughs nuværende og godt 10 meter kortere N 905 VOYAGER, Newry, Der ligesom nybygningen også er bygget på værftet i Skagen, men tilbage i 2010.I mere end seks måneder har Voyager Fishing Compagny, haft møder med det norske Salt Ship Design om udviklingen og indretningen af det nye fiskefartøj, samt fået skræddersyet det til kvoterne i fiskeriet samt til de områder hvor der skal fiskes i fremtiden.Resultatet er blevet et brændstoføkonomisk og uhyre effektivt samt topmoderne fiskerfartøj med en kapacitet på over 3200 m3.Selve skibsskroget vil blive bygget på Nauta Skibsværft i Gdansk i Polen. Resten af udrustningen vil blive foretaget i Skagen, og man regner med fra Karstensens Skibsværfts side, at fra skibet ligger ved kaj i Skagen, og til skibet sejler igen fuldt operationsdygtigt, vil tage ca. små 8 måneder. Hvilket vil sige en overdragelse til McCullough rederiet omkring august måned 2017.McCullough har været leverandør til FF Skagen i godt 20 år og flyttede sidste år ind i en nyopført knapt 2000 m2 stor redskabshal på Pramvej i Skagen. 


Kilde: Salt Ship Design, Karstensens Skibsværft AS og Nauta Pl
FiskerForum.com


Nord Irsk skipper bestiller nybygning i Skagen - Del gerne med dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia