Besøg vores mobil side
 .

NordsøTrawl mangler tre friske lærlinge mellem 16 og 18 år

Udgivet af FiskerForum den 19-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Travlheden hos den vestjyske trawlfabrikant NordsøTrawl, har taget fart henover foråret, med stadigt stigende arbejdspres og øget ordretilgang samt ikke mindst en velfungerende døgnservice overfor fiskeriet, har skabt behovet for yderligere ansættelser.

Så sidder man som ung, med hænderne og hovedet skruet rigtigt på og mangler udfordringer arbejdsmæssigt. Så søg stillingen som vodbinder-lærling i Thyborøn ved NordsøTrawl.


Ansøgning stiles til:

NordsøTrawl A/S


att. Flemming Ruby


Nordsøkaj 1


7680 Thyborøn


Email: fr@nordsotrawl.dk


Telefon: +45 2083 1989


En stilling med ansvar i en spændende hverdag med et varieret og fagligt krævende job, godt hjulpet på vej af erfarene og velkvalificerede kollegaer, der altid står klar til at hjælpe.


NordsøTrawl A/S er medlem af den internationale Hampidjan-koncern, der specialiserer sig i pelagiske og semipelagiske trawl samt bundtrawl, rejetrawl og flyshooting. Virksomheden er leverandør af net, garn, reb, linjer og jernvarer samt fiskegrej til alle slags fartøjer, helt op til de allerstørste supertrawlere. Ved hjælp af moderne teknologi og faglig erfaring samt 24/7 service døgnet rundt, kombineret med førsteklasses håndværk gør NordsøTrawl til én af de førende på markedet. 


FiskerForum.dk


NordsøTrawl mangler tre friske lærlinge mellem 16 og 18 år - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik