Besøg vores mobil side
 .

Norsk rederi bestiller nybygning ved Myklebust Verft

Udgivet af FiskerForum den 21-01-2016 · info@fiskerforum.dk

Sølvtrans har bestilt en ny, stor brøndbåd hos Kleven og erklærer option og kontraherer dermed fartøj nummer to fra det norske værft.

Tilbage i sommeren 2015 offentliggjorde det norske rederi Sølvtrans og Kleven Værft, at man havde indgået kontrakt på bygning af en brøndbåd ved Myklebust Verft, lige syd for Ålesund i Norge. Første fartøj skulle leveres i marts 2017 og det andet til september samme år.Rederiet med koncernchef Ståle Rasmussen udtaler, at man er yderst tilfreds med samarbejdet med værftet, og koncernchefen ser store muligheder fremadrettet. Fartøjet til Sølvtrans er af typen NVC 387 fra Rolls-Royce og er en stor brøndbåd på næsten 80 meter lang og 3200 m3 lagerkapacitet. Udover dette skal Rolls-Royce også levere en større udstyrspakke til båden. Fiskehåndteringssystemet leveres af MMC i Herøy, ligesom andre norske leverandører også er inden over.Sølvtrans er et af verdens største brøndbådsrederier for transport af levende fisk, som ørred og laks .

Kontrakten giver også Myklebust Verft en anseelig ordrebog og med den seneste ordre i bogen, skal værftet nu levere seks fiskefartøjer og brøndbåde senest i 2017 samt et større konstruktionsskib, der skal leveres i løbet af foråret 2016.


Kilde: Kystmagasinet.no og Myklebust Verft


FiskerForum.com


Norsk rederi bestiller nybygning ved Myklebust Verft - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia