Besøg vores mobil side
 .

Norske brødre køber brugt snurper for en halv milliard

Udgivet af FiskerForum den 28-09-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er Askvoll-brødrene, der har købt en knapt 43 meter lang og 12 meter bred kombineret trawler og ringnot-snurper, i sin tid bygget på Larsnes Mek. Verksted i 2011.

Fiskefartøjet er indkøbt som afløser for brødrene Jan Arve Heggøy og Frode Heggøy´s ældre »Sjøglans«, således den tidligere »Abelone Møgster« og nuværende »Kremmervík« fra Olsengruppen på Austevoll, fremover vil bære navnet »Sjøglans«. Der bliver den tredje i rækken af »Sjøglans«, som brødrene ejer.


Det er da også et par tilfredse brødre, som netop er kommet hjem fra deres sidste togt, og nu sidder godt hjemme i Askvoll og fortæller om deres fremtidsplaner, til den norske lokalavis Firda. Blandt andet fortæller Frode Heggøy, at Hewggøy AS har en smule makrel og storsild tilbage på kvoten og når det er fisket, afleveres den gamle »Sjøglans«.


De norske fiskebrødre´s nyindkøbte fiskefartøj er en kombineret trawler og ringnot-snurper og vil få en besætning på otte mand.


Norges største kystfiskefartøj


I december måned forventer brødrene at overtage deres nyindkøb, norges største kystfiskerbåd MS »Kremmervik«, målt i kvoter og fangst, som følger salget med 2.000 tons makrel, 2.100 tons vårgydende sild (storsild) og 1.000 tons Nordsøsild samt 240 tons torsk.


Med salget af Brødrenes gamle »Sjøglans« følger en makrelkvote på 1.200 tons samt en kvote på 1.200 tons vårgydende sild (storsild). Dertil skal lægges en kvote på Nordsøsild som også leveres med når skibet afleveres.


Brødrenes rederi Heggøy AS havde i fjor en omsætning på 27.7 millioner kroner og et årsresultat før skat på 6,5 millioner.Kilde: Firda, Fiskeribladet og Larsnes Mek Verksted
FiskerForum.dk


Norske brødre køber brugt snurper for en halv milliard - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik