Besøg vores mobil side
 .

Norske NVG-sild opnår gode priser

Udgivet af FiskerForum den 17-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Brødrene Sperre i Ålesund i Norge, afregner NVG silden med NOK 7,35 kroner pr. kilo, hvilket ligger pænt over den gennemsnitlige pris der afregnes med længere Sydpå i Norge.

Den atlantoskandiske Sild, der er en ekstremt talrig pelagisk bestand af den norske sild, er fisket ca. 130 nautiske mil Sydvest for Røst ved Lofoten, en ø der ligger ca. 100 km vest for Bodø. Fangsten er hjembragt af den norske fiskefartøj »StoreKnut« og gennemsnitsvægten ligger på ca. 350 gram skriver Fisekribladet Fiskaren.


Det 70 meter lange og 13,6 meter brede norske fiskefartøj har fået en fin pris for lasten af NVG sild, noget over mindsteprisen, som er knapt 5,50 kroner pr. kilo for den største sild.


En anden norsk båd, Ålesund-båden »Havskjer«, har opnået næsten en ligeså attraktiv pris som »Store knut«. De har meldt en fangst ind på ialt 640 tons, med en gennemsnitsvægt på 350 gram og en pris på 7,27 kroner pr. kilo, hos fiskeindustrien Pelagia i Måløy.


Forventningerne er derfor store til denne sæsons NVG Sild, der spås større landinger af den populære Atlantoskandiske sild, hvis blot vejrforholdene bliver en smule bedre.


Læs mere her om priserne, Gennemsnitspriser for norske NVG-sildKilde: Sildelaget.no
FiskerForum.dk


Norske NVG-sild opnår gode priser - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia