Besøg vores mobil side
 .

Ny foderfabrik etableres i Australien af BioMar Gruppen

Udgivet af FiskerForum den 30-03-2017 · info@fiskerforum.dk

Det australske marked for fiskefoder, har gennem de sidste par år udviklet sig så positivt, at BioMar nu har besluttet at gennemføre opførelsen af en helt ny foderfabrik på det australske kontinent.

Den støt stigende australske efterspørgsel på virksomhedens produkter, er leveret fra BioMar´s fabrikker i Chile og fra Skotland. Den kommende fabrik vil have en årlig kapacitet på hele 110.000 tons, hvilket firmaet i en markedsanalyse af markedet på den store ser et stigende potentiale og stadig vækst indenfor mange opdrætsarter i det australske.


Nu er BioMar klar til at etablere en fabrik i Australien med en årlig kapacitet på 110 000 ton. Det vurderes, at markedet i verdens sjettestørste land, har et stort potentiale for vækst indenfor mange opdrætsarter.


På BioMar´s hjemmeside fortæller virksomheden, at man allerede at et velfungerende samarbejde med de lokale myndigheder for at samle det nødvendige fundament for en godkendelse af projektet.


Målet er at kunne betjene kunderne ved at være lokalt tilstede og produktudvikle i tæt samarbejde med aftagerne og den vej igennem skabe den nødvendige tekniske erfaring om fiskearterne som, ørred, laks og australs ravfisk (Yellowtail Kingfish).


Carlos Diaz, CEO i BioMar Group forklarer, »I 2016 åbnede vi en fabrik i Tyrkiet og i år vil vores anden fabrik i Kina stå færdig samtidig med at vi får en øget kapacitet i Norge. Vi sigter efter at åbne foderfabrikken i Australien i 2019, med støtte fra vore etablerede fabrikker, tekniske eksperter og vor globale forsknings- og udviklingsafdeling. Som koncern er vi dedikerede til at opfylde vækstambitionerne i vores strategi, der sigter mod at være en uafhængig producent af foder af højeste kvalitet med en høj grad af globalt samarbejde«, slutter direktøren


Direktøren for BioMar fortæller videre, at med BioMar´s tilstedeværelse på det australske marked, håber man at opnå den nødvendige og praktiske forståelse af de lokale opdrætsforhold og -udfordringer. Denne målsætning skulle gerne udmønte sig i en konkurrencemæssig fordel. Ambitionen ligger fast, hvor målet er at kunne servicere kunderne bedst muligt ved at udvikle højeffektive produkter, der er skræddersyede til de lokale opdrætsforhold, men som også samtidigt viser BioMar´s stærke profil i forhold til bæredygtighed, fødevaresikkerhed og foderkvalitet.


»Verden omkring os ændrer sig og der er et stærkt stigende behov for at kombinere bæredygtighed og effektivitet. Det er tydeligt for os i BioMar, at forbrugerne ændrer indkøbsmønstre hen imod bæredygtige produkter af høj kvalitet. Vi er overbeviste om, at et stærkt samarbejde med hele værdikæden kan forberede branchen på at indtage førerpositionen på den globale agenda for fødevare bæredygtighed,« fastslår Carlos Diaz til aller sidst.Kilde: BioMar
FiskerForum.dk


Ny foderfabrik etableres i Australien af BioMar Gruppen - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia