Besøg vores mobil side
 .

Ny stor kontrakt til Larsnes Mekaniske Verksted

Udgivet af FiskerForum den 29-08-2017 · info@fiskerforum.dk

Zephyr Fishing Company på Shetlands Øerne har skrevet kontrakt med Larsnes Mekaniske Verksted AS om en pelagisk trawler, i det karakteristiske ST-125 design fra Skipstekniske i Norge

Det skriver skiptekniske på deres hjemmeside, hvor kontrakten handler om en pelagiske trawler på 75,40 meter lang og 15 meter i bredden.


Fartøjet LK 334 »Zephyr« er det tredje fartøj i rækken af nybygninger, som skipsteknisk i tæt samarbejde med rederiet på Shetlands Øerne, har designet. Et samarbejde som begge parter er yderst tilfredse med og som nu har udmøntet sig i konstruktionen af en topmoderne pelagisk trawler.


Ombord på skibet er der brugt den sidste nye teknologi, både hvad gælder design, men også for udstyret vedkommende. Her har man med de forskellige udstyrspakker valgt stort set de samme leverandører, som tidligere har leveret til rederiets fartøjer.


Skibets hovedmotor vil give fartøjet en fart gennem vandet på ca. 17 knob og selvom mærket ikke nævnes i denne pressemeddelelse fra Skipstekniske, så garanteres det, at det er et anerkendt og godt afprøvet mærke og fabrikat.


Kølesystemet for fisk og tilhørende pumpesystemer er indrettet praktisk, så sikker og effektiv afkøling foregår hurtigt og nænsomt. Hele håndteringen af fisken, er gennemtænkt til mindste detalje, så man sikre sig optimal kvalitet ved landingen og dermed det størst mulige afregningspris.


Efter planen vil rederiet få deres nybygning »Zephyr« leveret i sommeren 2019, efter Larsnes Mekaniske Verksted AS har fået skibet fra deres polske samarbejdspartner og selv efterfølgende har forestået hele apteringen samt udrustningen af fartøjet.Kilde. Skipsteknisk og Kystmagasinet
FiskerForum.dk


Ny stor kontrakt til Larsnes Mekaniske Verksted - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik