Besøg vores mobil side
 .

Økologisk ørred testes nu i Japan

Udgivet af FiskerForum den 26-09-2017 · info@fiskerforum.dk

Det er den store danske ørredproducent Musholm der nu er på vej med et nyt økologisk havbrug, hvorfra ørrederne fremover bliver stemplet med det eftertragtede danske økologimærke og dermed giver chancen for et godt ørredsalg i Fjernøsten.

Musholms salgschef Rudi Petersen siger til Food-Supply, at Japanske forbrugere fremover vil stifte bekendtskab med det danske økologimærke og huske det til køb af netop Musholm´s Øko-fisk, også næste gang de handler fisk.


Han forklarer videre, at produktionen af øko-ørreder, tilpasses specielt de japanske forbrugere og vil blive solgt igennem Okamura-koncernens detailbutikkerne i Japan.


De japanske forbrugere har tradition for at have stor opmærksomhed og fokus på ikke kun madkvalitet, men også på fødevaresikkerheden. Noget der ifølge Rudi Petersen, kun er til en fordel for Musholms Økologiske ørreder, når de i fremtiden lanceres side om side med andre lignende laksefisk.


Ørreder fra virksomheden Musholms økologiske havbrug ved Karrebæk på Sydsjælland skal næste år friste de japanske kunder og samtidig gøre dem bekendte med det danske »Statskontrolleret Økologisk Mærke«.


Mærket er endnu ukendt for en hel del japanske forbrugere, men salgschefen fra Musholm er overbevist om introduktionen af den danske øko-ørred bliver en succes. I så tilfælde er Musholm Økologiske Havdambrug, allerede klar med endnu et projekt om øko-havdambrug.


Udover den økologiske ørredproduktion driver Musholm også andre havbrug, og har blandt andet eget ørredslagteri i Reersø og frysehus i Korsør.Kilde: Food-Supply.dk
FiskerForum.dk


Økologisk ørred testes nu i Japan - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik