Besøg vores mobil side
 .

Polaris Electronics AS er nu aut. Vingtor-Stentofon distributør

Udgivet af FiskerForum den 12-04-2017 · info@fiskerforum.dk

Det nordjyske firma Polaris Electronics AS har netop indgået en officiel distributionsaftale med Zenitel, om at blive certificeret partner. Polaris Electronics AS vil bruge den tekniske ekspertise og erfaringer gennem dette partnerskab til at sælge og reparere Vingtor-Stentofon kommunikationsudstyr om bord på skibe.

Som et veletableret og anerkendt firma på det maritime marked, har Polaris Electronics AS specialiseret sig i salg, service og installation af en bred vifte af maritimt udstyr, herunder kommunikation og sikkerhedsudstyr. Desuden er Polaris Electronics godt positioneret til at sælge og understøtte Zenitel´s produkter.


Zenitel CEO, Kenneth Dåstøl siger i en kommentar, »Zenitel er stolt over at have Polaris Electronics AS, som en ny maritim certificeret partner for det danske marked. Danmark er fortsat centralt og vigtigt for Zenitel og vi er glade for muligheden yderligere at øge vores synlighed og vækst på den danske maritime marked. Vores partnerskab med Polaris Electronics AS styrker positionen i begge selskaber, med stigende lokal støtte og kompetence til vore danske kunder, uddyber Dåstøl videre og fortsætter, »Polaris vil distribuere og servicere vores Vingtor-Stentofon maritime produktportefølje og vi mener, at Polaris og Zenitel er det ideelle match. Begge selskaber deler de samme værdier med stærkt fokus på kvalitet og service.«


Klavs Torp, direktør i Polaris Electronics AS er ligeledes yderst tilfreds med aftalen indgået med Zenitel. »Vi er glade for at have indgået denne aftale med Zenitel. Vi har en global tilstedeværelse og har været engageret i den maritime kommunikationsbranche i over 15 år. Med denne strategiske alliance ser vi frem til at udnytte de innovative og pålidelige kapaciteter fra Vingtor Stentofon til at imødekomme de stadigt stigende krav fra vores danske kunder i forhold til Vingtor Stentofon systemintegration.


Om Zenitel Group
Zenitel er stærkt repræsenteret, både onshore og offshore, på kommunikationsmarkedet gennem produktmærket som Vingtor-Stentofon, som er anerkendt på verdensplan for at tilbyde avancerede kommunikationssystemer.
Vingtor-Stentofons primære markeder er det offentlige, transport, industri, olie og Gas samt den maritime branche.
Zenitel er noteret på Euronext børsen i Bruxelles, med hovedkvarter beliggende i Belgien. Zenitel operationelle hovedkvarter er i Norge.
Om Polaris Electronics
Polaris Electronics AS er blandt de bedste og mest pålidelige leverandører af kommunikations- og navigationsudstyr til det maritime marked. Vi er klar til at betjene dig med vores ekspertviden og de mest solide produkter, når du har brug for os 24/7. Bortset fra at have en høj kundetilfredshed, er vores mission at gøre vores yderste for at holde fast i vores eksisterende kunder. Vi ønsker at skille os ud fra vores konkurrenter gennem vores høje standarder med et højt service niveau, og vi sætter en ære i at yde den bedste og mest optimal vejledning før, under og efter købet.


Kilde: Zentitel og Polaris Electronics AS
FiskerForum.dk


Polaris Electronics AS er nu aut. Vingtor-Stentofon distributør - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia