Besøg vores mobil side
 .

Promovering af det nordiske fiskerisamarbejde i Bruxelles

Udgivet af FiskerForum den 23-03-2015 · info@fiskerforum.dk

I samarbejde med de nordiske repræsentationer i Bruxelles arrangeres en aktivitet i EU-parlamentet, hvor Norden, det nordiske fiskerisamarbejde og landenes fiskeri- og akvakultursektorer præsenteres under temaet ”blå bioøkonomi”.

Nordisk Råds Seminar om den blå bioøkonomi.


Med fokus på EU’s ”blå bioøkonomi” samt potentielle samarbejds-områder, vil dette blive vendt og drøftet på det efterfølgende seminar, tirsdag den 24. marts 2015 fra klokke 16.00 til klokken 18.30 på Hotel Leopold i BruxellesArrangementet under det nordiske samarbejde, inden for fiskeri og havbrug, og under det nuværende Færøske formandskab, på bioøkonomi og blå vækst med særlig vægt på at forbedre udnyttelsen af vores værdifulde levende havressourcer og på at udvikle nye produkter af havets biomasse, har følgende agenda. Seminariet har til formål at styrke relationerne og øge erfaringsudvekslingen mellem Norden og beslutningstagere og interessenter i EU, som også diskuterer såvel politik som praksis inden for blå vækst og innovation baseret på vedvarende havressourcer. Seminariet byder derfor især velkommen til repræsentanter fra EU-medlemsstater, Europa-Parlamentet, Europa-Kommissionen samt industri og ngo'er med base i EU.


Kilde: Nordisk Råd
FiskerForum.com


Promovering af det nordiske fiskerisamarbejde i Bruxelles - Del gerne med dine fb venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia