Besøg vores mobil side
 .

Russisk Værft har skrevet kontrakt på fire nye langline-fartøjer

Udgivet af FiskerForum den 24-11-2017 · info@fiskerforum.dk

Port News skriver i deres nyhedsstrøm, at det russiske »shipyard Severnaya Verf«, som er en del af landets »United Shipbuilding Corporation«, har skrevet kontrakt med tre fiskeriselskaber om bygning af fire nye fabriks-langline-fartøjer.

To af bådene bliver til det russiske fiskeriselskab Virma og et enkelt fartøj leveres til fiskeriselskabet Globus og det sidste bliver til selskabet ArktikrybFlot. Fartøjerne skal leveres i 2022.


Ivan Pasynkov udtaler som direktør for Wirma, at de tre fiskeriselskaber er gået sammen om at udnytte deres samlede ressourcer til at bygge fabriksskibene, baseret på et enkelt og ens design til selskaberne.


Langlinefartøjerne bliver alle med den sidste moderne teknologi og udstyret med automatiserede proces- og transportlinjer samt udstyr til at behandle, fryse og opbevare fangsterne hurtigt om bord.


Skibene er designet af det norske selskab Marin Teknik, og vil have en længde på 58,6 meter og en bredde på 13 meter samt en vægt på over 2.000 tons.


Rederiet Globus vil sætte deres nybygning ind på fiskeriet efter torsk og kuller i Barentshavet og Norskehavet.Kilde: Port News
FiskerForum.dk


Russisk Værft har skrevet kontrakt på fire nye langline-fartøjer - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik