Besøg vores mobil side
 .

Sæby Fiske-Industri får ny direktør

Udgivet af FiskerForum den 13-11-2017 · info@fiskerforum.dk

Ny direktør for den nordjyske fiskeindustri bliver Claus Christensen (55 år), der kommer fra en stilling som fabrikschef på Amanda Seafoods i Frederikshavn.

Bestyrelsesformanden for Sæby Fiske-Industris Hans Jørgen Kaptain siger i en kommentar til Nordjyske, at det glæder ham, at det så forholdsvis hurtigt er lykkedes at få stillingen som administrerende direktør besat.


Afløseren for tidligere direktør Henrik Mikkelsen, der fratrådte stillingen som daglig leder den 21. august 2017, er en erfaren leder. Claus Christensen har en solid baggrund i fiskebranchen og et mangeårigt kendskab til især produktion af makrel.


Derudover har Sæby´s nye administrerende direktør HD i afsætning og han har arbejdet med både salg og produktion i dansk fiskeindustri i stort set hele sit erhvervsliv. På cv`et har Claus Christensen haft ledende stillinger i blandt andet Royal Greenland, Larsen Danish Seafood og Kimpex.


Aktieselskabet Sæby Fiske-Industri blev etableret tilbage i 1946 og producerer over 100 millioner dåse-makrel om året. Fabrikationen afsættes for 85 procents vedkommende til eksport, til førende supermarkedskæder i Europa. 
Fabrikken i Sæby strækker sig over ca. 60.000 m2 bygning under tag, og udenoms-arealet omfatter ca. 42,6 ha. Fabrikken består af en meget stor råvaremodtagelse med tilhørende indfrysningskapacitet og lager samt et separat fryserum med lagerplads til råvarer. Dertil kommer et stort areal til råvareforarbejdning, produktionsmaskiner og et pakkeområde. Et mindre område af fabrikken bruges til kontorer og et laboratorium til kvalitetskontrol og udvikling af sovse.


Kilde: Nordjyske.dk
FiskerForum.dk


Sæby Fiske-Industri får ny direktør - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik