Besøg vores mobil side
 .

Selvbetjeningsanlæg inden for olieforsyningen breder sig

Udgivet af FiskerForum den 12-07-2017 · info@fiskerforum.dk

Det bekræfter Per Skovmose fra Hanstholm Havns Olieforsyning inddirekte, med sidste nye etablering af en selvbetjeningstank på Esbjerg Havn.

Hanstholm Hanvns Olieforsyning, driver i dag en række tankanlæg over hele Danmark og har succes med at kunne levere lige præcist det olieprodukt som kunderne efterspørger og ønsker.


Oliefirmaet blev etableret tilbage i 2005 og har i sine 12 år samarbejdet med flere forskellige oliesleskaber, hvilket har betydet en større vifte af oliemuligheder for kunderne.


Ny 60 kubikmeter tank i Esbjerg


Præcis kl. 08.00 onsdag den 26. juli ankommer Hanstholm Havns Olieforsynings nye kæmpe tank på 60 m3 til Esbjerg Havn. Anlægget bliver i lighed med de andre anlæg fordelt over hele Danmark, et »self Service« anlæg, som gør det muligt at tanke på alle tider af døgnet. Med det helt nye anlæg i Esbjerg, som forventes at være i fuld drift senest tirsdag den 1. august, findes der i dag 18 faste tankanlæg i udvalgte danske havne.


Også pipeline løsninger


Olieforsyningen har i samarbejde med Hanstholm Havn etableret »pipeline« til udlevering af brændstof på tre af havnens kajer. Denne effektivisering, sammen med den geografiske placering af Hanstholm Havn, har betydet at Hanstholm nu også er blevet havnen, man anløber, hvis der kun skal tages bunkers ombord.


Hanstholm Havns Olieforsyning har sin »base« i den Nordvestjyske Havneby. Her arrangeres leverancer af olieprodukter til hele Danmark, Skandinavien og World wide.


Det Nordvestjyske firma har pt. selvbetjeningsanlæg i følgende havne:


Hanstholm, Havneby (Rømø), Jegindø, Glyngøre, Strandby, Kerteminde, Årøsund, Bagenkop, Klintholm, Rødvig, Østerbro Fiskerihavn, Gilleleje, Hundested, Odden Fiskerihavn, Thyborøn, Nykøbing Mors, Hvide Sande og sidst her med Esbjerg.Kilde: Hanstholm Havns Olieforsyning
FiskerForum.dk


Selvbetjeningsanlæg inden for olieforsyningen breder sig - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik