Besøg vores mobil side
 .

Skibsføreruddannelsen i Skagen er nu endelig godkendt.

Udgivet af FiskerForum den 04-05-2017 · info@fiskerforum.dk

Skagen Skipperskole har mandag den 1. maj 2017 modtaget den endelige godkendelse af uddannelsen til skibsfører og kan fra denne dato kalde sig navigationsskole.

Godkendelsen kom i hus efter en lang proces, flere audits og et vel gennemført forsøgsår i 2016, hvor det første hold gik på uddannelsen. 


Skagen Skipperskole er nu godkendt som navigationsskole. Det er første gang nogensinde i historien, at vi har en navigationsskole i Nordjylland, og en betragtelig milepæl i det maritime Danmark er således en kendsgerning.


Skagen Skipperskole er stolte over at skibsføreruddannelsen nu er en realitet, og vi kan i Nordjylland fremadrettet tilbyde samtlige navigatøruddannelser til handels- og fiskeskibe. Skagen Skipperskoles bestyrelse og ledelse har meget stor fokus på det faktum, at der med skibsføreruddannelsen i porteføljen tilføres yderligere kvalitet og respekt om alle Skagen Skipperskoles uddannelser.


Skibsføreruddannelsen tilbydes i tæt samarbejde med MARTEC i Frederikshavn og understreger samarbejdet mellem de maritime uddannelsesinstitutioner i Nordjylland.


I øjeblikket går der 26 studerende på uddannelsen til skibsfører på skolen. Skagen Skipperskole er allerede i gang med optag til næste hold, som påbegynder uddannelsen i januar 2018.Kilde: Skagen Skipper- og Navigationsskole
FiskerForum.dk


Skibsføreruddannelsen i Skagen er nu endelig godkendt. - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia