Besøg vores mobil side
 .

Skipper Expo Int. Galway slog alle tidligere rekorder

Udgivet af FiskerForum den 16-03-2015 · info@fiskerforum.dk

Den ellevte fiskerimesse Skipper Expo Int. Galway i Irland, som sluttede her op til weekenden, melder om et fremragende fremmøde samt nogle dage med livlig handel.

Der har været rosende ord fra alle de udstillende firmaer, hvor nogle ovenikøbet fremhævede, at det måske var på tide at udstillingen flytter til nye og større lokaler næste gang.


Det helt store tilløbsstykke var det velbesøgte sikkerheds Messe-område, hvor forskellige redningsudstyr blev demonstreret for publikum. Her havde Royal National Lifeboat Institution RNLI flere gode demonstrationer af udstyret overfor nogle meget interesserede fiskere.


Fishing Safety Manager Frankie Horne fra RNLI sagde da også efter messen, "Det har været den travleste messe, vi nogensinde har haft og fiskerne virkede meget interesserede i det arbejde, som RNLI gør for at fremme sikkerheden i fiskerierhvervet.” RNLI havde, udover sit prøvebassin, også en stand på messen for at promoverer sikkerheden i fiskerierhvervet.


Som messe arrangør fortalte Sharon Boyle fra MaraMedia, at messen er forløbet over alle forventninger, både med et rekordstort antal udstillere, men også en udstilling med flere besøgende end nogensinde før, som havde fundet vejen til Skipper Expo Int. Galway i Irland.


Den næste fiskerimesse, er allerede linet op af arrangøreren MaraMedia, nemlig Skipper Expo Int. Aberdeen 2015, som vil blive afholdt på Aberdeens Exhibition & Conference Centre, den 29. og 30. maj.


Kilde: MaraMedia
FiskerForum.com


Skipper Expo Int. Galway slog alle tidligere rekorder - Del gerne med dine fb venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia