Besøg vores mobil side
 .

Skipper Expo vender tilbage til Bristol

Udgivet af FiskerForum den 31-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Den engelske Fiskerimesse Skipper Expo, der afholdt sin første fiskerimesse i Bristol, før den flyttede til Bournemouth, vender nu tilbage til Bristol i år.

De irske Messe-Arrangører MaraMedia har meddelt, at flytningen tilbage til Bristol i det sydlige England, vest for London, sker i samarbejde med fiskeribranchen.


Forventningerne er store og flytningen skulle gerne sætte ekstra skub i Skipper Expo messen, i de perfekte omgivelser på Ashton Gate Stadium i Bristol. Fantastiske omgivelser for messen og med den helt rigtige centrale placering for tilrejsende.


Fiskerimessen Skipper Expo 2017, vil finde sted på Ashton Gate Stadium i Bristol, torsdag 7. og fredag 8. september i år.


Ashton Gate Stadium er hjemsted for fodboldklubben Bristol City FC og rugbyklubben Bristol Rugby, og er beliggende i den sydvestlige ende af byen. Det store stadium har fornyligt gennemgået en større renovering, så bygningen idag fremstår som et moderne mødested for industrien med udsøgte faciliteter, herunder gratis parkering og wi-fi.


Desuden har Bristol fremragende transportforbindelser via lufthavn og togforbindelser, og er inden for bekvem køreafstand fra mange vigtige engelske og walisiske fiskerihavne. Byen har også et bredt udvalg af hoteller i alle prislag.


»Da vi tog beslutningen om at flytte udstillingen, skete det i tæt samarbejde med industrien, som gav os gode råd om placering og timing,« fortæller Sharon Boyle fra MaraMedia, som samtidig takker alle for deres store hjælpsomhed med planlægningen af messen. »Vi tror den nye placering i byen Bristol vil øge besøgstallet ved at gøre det lettere for besøgende og udstillere, at komme til messen og at tidspunktet er velvalgt i forhold til fiskeriet,« slutter Sharon Boyle og håber at se rigtigt mange besøgende til Fiskerimessen Skipper Expo i Bristol til september 2017.Kilde: MaraMedia
FiskerForum.dk


Skipper Expo vender tilbage til Bristol - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia