Besøg vores mobil side
 .

Spændende foredrag af skipper på RI 468 »Juli-Ane«

Udgivet af FiskerForum den 22-02-2017 · info@fiskerforum.dk

Kom med Hvide Sande trawleren RI 468 JULI-ANE på fiskeri i nordsøen, skagerrak og østersøen, når fiskeskipper Verner møller holder foredrag under Maritim-Viden i Fiskeriet Hus i Hvide Sande.

Mød talstærkt op til foredraget, torsdag den 23. februar 2017 klokken 19.30 på Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Entré kr. 75,- pr. person inkl. kaffe eller the.


Aftenens foredragsholder, fiskeskipper og medejer af trawleren JULI-ANE Verner Møller, fortæller om og viser billeder og filmklip fra en fangstrejse med en moderne trawler, der driver et skånsomt og miljøgodkendt fiskeri under MSC-ordningen.


Salgskonceptet Fish4you


Verner Møller vil også berette om on-line salg af fisk direkte til forbrugeren i samarbejde med firmaet VESTFISK.


Kan ses på adressen www.fish4you.dk


Om Maritim-Viden
MARITIM-VIDEN er en maritime foredrags- og aktivitetsrække, der udelukkende beskæftiger sig med at formidle og informere om det blå Danmark.
Hermed menes alle de emner, der har berøring med og til vores maritime- og marine miljø, spændende over alle former for skibsfart, såsom aktiviteter, der vedrører handels- og fiskerflåden og selvfølgelig de sømilitære tiltag der har fundet sted og stadig finder sted, hvor den danske flåde er/har været involveret.

Se mere om Maritim-videns program herKilde: Maritim-Viden
FiskerForum.dk


Spændende foredrag af skipper på RI 468 »Juli-Ane« - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia