Besøg vores mobil side
 .

Statsministeren vil først snakke flytning efter oprydning

Udgivet af FiskerForum den 12-09-2017 · info@fiskerforum.dk

I forbindelse med Hanstholm´s havnejubilæum i fredags, pressede socialdemokratiets og Dansk Folkeparti´s forslag om at flytte Fiskeristyrelsen til Hanstholm eller det Nordjyske, sig så meget på, at Statsminister Lars Løkke Rasmussen blev nødt til at kommentere sagen, »Med al det bøvl, der har været, skal der ryddes op, før vi flytter«, var Statsministerens eneste men meget kontante udmelding.

Så holdningen fra Statsminister Lars Løkke Rasmussen´s (V) side var klar, og det lød ikke som om at man umiddelbart var indstillet på at flytte fiskeristyrelsen til Region Nordjylland, sådan som ellers Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti havde foreslået op til jubilæet. Omvendt ville Statsministeren heller ikke pure afvise, at det på et tidspunkt kunne komme på tale.


Det var da også Statsministerens fornemmelse, at fiskerne også ovenpå de sidste ugers ekstra opmærksomhed, istedet ønsker ro om fiskeriet nu, så dagligdagen igen kan komme til at fungere, som tidligere.


Men efterfølgende kunne Statsministeren alligevel ikke lade være med at undrer sig lidt over Socialdemokraternes rolle i sagen om udflytning af Fiskeristyrelsen, som affødte følgende kommentar til Nordjyske, »Jeg synes, at det er spændende at opleve den her helt nye socialdemokratiske interesse i at flytte statslige arbejdspladser ud, efter at de for et øjeblik siden havde regeringsmagten og flyttede den anden vej mod København. Regeringen er godt i gang med at flytte 4000 arbejdspladser ud og skal snart i gang med en anden bølge«, fortalte Statsministeren i sin slutreplik.Kilde: Nordjyske.dk
FiskerForum.dk


Statsministeren vil først snakke flytning efter oprydning - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik