Besøg vores mobil side
 .

Større vanddybde forbedre forholdene for fiskerne i vestjysk Havn

Udgivet af FiskerForum den 13-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Hvide Sande Havn har netop udsendt et nyhedsbrev, hvori de nye dybdeforhold samt Havnens planer med sikring med spuns og udbygning af bedre forhold til at tage is ved auktionshallen.

Der arbejdes fra Havnens side, med spunsvægge ved auktionen ved kaj 20 og 21 samt ved Pier 1 og kaj 80 med uddybning ned til 7 meter. Samtidig arbejder Hvide Sande Isværk med et nyt udleveringssted ved kaj 20 (Auktionshallen)


Fiskefartøjer med stor dybgang vil i fremtiden kunne losse og tage is ved auktionen, det vil komme både konsum- og industrifartøjer til gode.


Lige nu er entreprenøren i gang med at spunse ved auktionen, et arbejde der forventes afsluttet sidst i juni måned. Herefter vil uddybningen til 7 meter starte. Et arbejde der efter planen skulle være færdigt omkring midt i juli måned. Arbejdet med spuns ved pier 1 begynder i starten af juli, og her forventes det at være færdig sidst i juli måned.Kilde: Hvide Sande Havn
FiskerForum.dk


Større vanddybde forbedre forholdene for fiskerne i vestjysk Havn - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia