Besøg vores mobil side
 .

Stor succes for Skipper Expo i Aberdeen

Udgivet af FiskerForum den 08-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Med over 200 udstillere, det største antal internationale deltagere nogensinde samt mange besøgende, blev Skipper Expo Int. Aberdeen 2017 en stor succes, lyder det fra arrangørerne.

De deltagende udstillere melder om stor travlhed på udstillingen, som fandt sted i Aberdeen Exhibition & Conference Centre i dagene 26. og 27. maj.


Bertie Armstrong, direktør for Scottish Fishermen’s Federation, som sponsorerede udstillingen, udtalte efterfølgende: »Det var en fantastisk udstilling, og den måde messen er vokset i løbet af årene er et vidnesbyrd om, at arrangørerne, Mara Media, er lykkedes med at udvikle udstillingen til at blive det tilløbsstykke, som er skræddersyet til den skotske fiskeindustri,« forklarede Bertie Armstrong.


Sharon Boyle fra Mara Media udtaler: »Fiskerimessen var en stor succes, og vi vil gerne takke alle udstillere og besøgende for deres fantastiske opbakning. Det er især tilfredsstillende at høre, at rigtigt mange af udstillerne melder om mange og gode ordrer i messedagene,« fortæller en tilfreds Sharon Boyle.


Næste udstilling i skipper-serien er Skipper Expo Int. Bristol 2017, som finder sted 7. og 8. september.Kilde: Mara Media
FiskerForum.dk


Stor succes for Skipper Expo i Aberdeen - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia