Besøg vores mobil side
 .

Stor vækst i omsætningen hos Aller Aqua

Udgivet af FiskerForum den 27-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Der er gode penge i at producere fiskefoder til dam- og havbrug. Det viser regnskabstal fra Aller Aqua i Christiansfeld, hvor omsætningen er vokset fra 739 millioner kroner til 944 millioner kroner.

Resultatet for 2016 blev et overskud på 53,1 millioner mod 64 millioner kroner i 2015, skriver JV.dk . Trods det lidt lavere overskud, er direktør Hans Erik Bylling tilfreds med resultatet:


»Når vi sammenligner os med konkurrenterne, så har vi også grund til at være tilfredse. Vi havde nok forventet, at salget blev større, men vi har en pæn indtjening,« siger Hans Erik Bylling til JV.dk.


Aktiviteter i Afrika


Aller Aqua producerer fiskefoder til dam- og havbrug. Virksomheden har sammenlagt omkring 350 medarbejdere, heraf op imod 80 medarbejdere i Tyskland og Egypten. Der arbejder 45 ansatte på hovedkontoret ved Christiansfeld.


Virksomheden har satset en del på salg af fiskefoder i Afrika. Koncernenes egyptiske fabrik er vokset meget, og Aller Aqua har desuden oprettet salgskontor i blandt andet Nigeria, Kenya og Ghana. Samtidig står der en ny fabrik parat i Zambia til efteråret.Kilde: JV.dk
FiskerForum.dk


Stor vækst i omsætningen hos Aller Aqua - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik