Besøg vores mobil side
 .

Tang er en super sund og bæredygtig spise - den nye superfood

Udgivet af FiskerForum den 07-07-2017 · info@fiskerforum.dk

Det skriver Organic Seaweed i indledningen på deres hjemmeside, hvor tangens egenskaber og ernæringsmæssige fordele bliver listet op, ligefra at være rige på vitaminer, sporstoffer, mineraler, aminosyrer, kostfibre og andre næringsstoffer fx. fucoidan samt selvfølgelig de essentielle fedtsyrer, tilhørende omega 3 og 6 familien.

Virksomheden Organic Seaweed, der blev etableret i 2011, nævnes i sidste nummer af Mad for Livet, her gøres der opmærksom på, at tang er sundt og tilfører en fatastisk smag til maden, udover en masse sunde næringsstoffer.


Udgiveren af Mad for Livet, Anette Harbech Olesen er så begejstret, at hun spår den økologiske tang vil blive fremtidens fødevare. Som en næringsrig proteinkilde, produceret under stærkt kontrollerede forhold her i Danmark.


Det engelske udtryk for tang er seaweed, som faktisk betyder hav ukrudt, forklarer direktøren Mette Albrechtsen fra Organic Seaweed, »Det siger måske lidt om vores holdning til tang her i Vesten, hvor vi heller ikke har nogen tradition for at spise tang. I Østen har tang derimod igennem generationer været en skattet fødevare og her har tang fået en ernæringsmæssig særstatus og indgår naturligt i den daglige madlavning. Sådan bliver det forhåbentlig også herhjemme om et par år,« håber Mette Albrechtsen.


Organic Seaweed anvender forskellige typer økologisk tang i sin produktion og tilstræber konstant at optimere såvel næringsindhold som sundhedsgavnlige effekter. Mette Albrechtsen fortæller videre, at der er fuld gang i udviklingen af nye produkter og hun regner med at vi indenfor få år, vil opleve tang som en essentiel fødevare i vores køkkener.Kilde: Mad for Livet og Organic Seawood
FiskerForum.dk


Tang er en super sund og bæredygtig spise - den nye superfood - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik