Besøg vores mobil side
 .

To arbejdskammerater opretter nyt hydraulikfirma

Udgivet af FiskerForum den 28-04-2017 · info@fiskerforum.dk

Virkelyst, engagement samt et utroligt gåpåmod kendetegner de to unge skibsmontøre fra Thyborøn, der i disse dage har etableret sig med eget firma Hydra-Teknik Aps i den vestjyske fiskerby Thyborøn.

Kim Stagis (23 år) og Thomas Andreassen (29 år), begge tidligere ansatte på et større hydraulik og maskinværksted i Thyborøn, har længe gået med en drøm om at starte op selvstændigt. Springet er nu taget og de to arbejdsomme hydraulikfolk har allerede flere opgaver de arbejder på og med en fast aftale i lommen med Mike´s Hydraulik og Motor i Hanstholm, bliver hænderne ikke ledige lige foreløbigt.


Mobilitet og fleksibilitet er vigtige parametre


Thomas Andreassen siger til FiskerForum, at samarbejdet med Mike i Hanstholm er en fantastisk aftale, som ligger helt i tråd og helt i forlængelse med hele forretningsplanen og konceptet for virksomheden, hvor Hydra-Teknik er mobilt og dermed meget fleksible i forhold til kunder og arbejdsopgaver.


»Vi har investeret i to helt nye varevogne, som i disse dage fyldes med værktøj og hydraulik fittings, så små og store opgaver kan klares ude ved kunden. Eksempelvis kan vi på stedet presse hydraulikslanger fra de mindste og op til 1" slanger, hvilket mange landbrug, maskinstationer samt entreprenører og Onshore producentvirksomheder efterspørger, men også fiskeindustrien og fiskerne i de vestjyske havne, har også løbende behov for hydraulisk hjælp og assistance. Og vi er jo ikke længere væk end telefonen,« kommer det smilende fra den unge vestjyske hydraulik mand.


Erfarne folk trods den unge alder


Begge skibsmontører har i mange år serviceret hydraulikanlæg ombord på de lokale fiskefartøjer, men fra tid til anden har opgaverne også været motorreparation og smedearbejde samt anden service. For som Kim ivrigt påpeger overfor FiskerForum, »Er vi på opgave, så er der ikke det vi ikke kan lave, men der er selvfølgelig noget vi er bedre til end andet..« Thomas supplere hurtigt med, at Hydra-Teknik ellers skaffer den fornødne ekspertise og hjælp, hvis opgaven ligger uden for deres eget fagområde, men idéen er også at gå bredt ud.


Backuppen er Nordens førende Hydraulikvirksomhed


I det hele taget har Hydra-Teknik sikret sig grundigt med leverandører, som på hydraulik siden primært består af Hydra-Grene, der yder den tekniske backup til det nyetablerede firma, både med beregninger, knowhow og skræddersyede løsninger, selv til større opgaver.


»En gedigen støtte og en yderligere sikkerhed for vores kunder og vores 24 / 7 / 365 koncept kan fungere«, forklarer Thomas videre. »Vi får hurtigt og flere gange dagligt specialvare tilsendt de enkelte opgaver vi er på. Kundetilpasset løsninger,« der ifølge Thomas, ikke giver ekstra lageromkostninger og administrative byrder. Noget der normalt kun er én til at betale for, og det er kunden. »Vi har vendt det på hovedet og i stedet etableret os mobilt uden større lager og uden unødig stor administration, så disse udgifter slipper kunderne da heldigvis for«.


Begge er fra Thyborøn og området vil fortsat være udgangspunktet for deres forretning og kommende udvikling. Både Kim og Thomas har da også valgt administrativ støtte og økonomi lokalt med Vestjysk BANK med afdelingsdirektør Jørgen Eriksen samt Vestjysk Revision med revisor og partner Ole Tang, som har vejledt de unge virksomhedsejere igennem den bureaukratiske lovjungle og givet Hydra-Teknik Aps den bedste start.


Med hænderne hurtigt arbejdende med en Vickers pumpe samt slangetilkobling på en Volvo Penta på en mindre fiskejolle i Sillerslev Havn og til ombord på en større norsk trawler i Hanstholm Havn, der lige har fået nyt arbejdsdæk og hvor hydraulikken i den anledning skal flyttes, har begge Hydra-Teknik folk hænderne fulde og nok at se til, så FiskerForum ønsker dem da også god vind fremover.FiskerForum.dk


To arbejdskammerater opretter nyt hydraulikfirma - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik