Besøg vores mobil side
 .

Twintrawl milepæl for Rapp Marine

Udgivet af FiskerForum den 28-04-2016 · info@fiskerforum.dk

Rapp Marine skal levere de elektriske twin-trawl skovspil til to pelagiske nybygninger, Rockall og Themis fra Karstensens Skibsværft i Skagen.

»Vi er meget glade over, at vi har underskrevet ikke én, men hele to nye ordrer på levering af komplette pakker med elektrisk dæksudsyr til de to pelagiske trawlere«; siger Morten Stenkjær, fra den norske producent Rapp Marine. “Disse leverancer er en milepæl for os.”Rapp Marine har underskrevet kontrakten med Karstensens Skibsværft i Skagen i marts 2016 på Rockall, der ejes af Astrid Fiskeri A/S i Skagen, og Themis, som er ejet af Themis Fiskeri A/S i Thyborøn.»Vi er taknemmelige for den tillid ejerne i Astrid Fiskeri og Themis Fiskeri, og selvfølgelig bygherre, Karstensens Skibsværft, har til os.
Det har de endnu en gang bevist ved at bestille alle elektriske dæksmaskiner til de nye pelagiske trawlere Rockall og Themis,«; siger Morten Stenkjær.Selskabet har besluttet sig for at udstyre disse to fartøjer til twin trawlfiskeri.“Rapp Marine har skræddersyet udstyret tilbegge både for at opfylde virksomhedernes behov og krav,” siger Morten Stenkjær. "Det betyder, at vi skal levere nogle ekstremt stærke spil til Rockall, i forhold til skibets størrelse, inklusive tre 80-ton trawlspil og fire nettromler.
Themis bliver også indrettet til twin trawlfiskeri med Rapp Marine udstyr, men med lidt lavere spilkapacitet.”“Den pelagiske flåde har traditionelt været en loyal bruger af Rapp Marine’s hydrauliske dæksmaskiner. Maskiner, der kontinuerligt er blevet udviklet i overensstemmelse med de klare krav, og det feedback firmaet har fået fra fiskerflåden. 

»Når vi har udviklet det elektriske udstyr til fiskerflåden, har vi bygget teknologien på de samme erfaringer, filosofi og pålidelighed, som vi altid har stået for,« slutter Morten Stenkjær.Kilde: Karstensens Skibsværft A/S
FiskerForum.dk

Twintrawl milepæl for Rapp Marine - del gerne med dine venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia