Besøg vores mobil side
 .

Vestjysk Havn sætter fokus på transportløsninger med TV Spots

Udgivet af FiskerForum den 20-03-2017 · info@fiskerforum.dk

Skandinaviens største Transportmesse åbner onsdag den 23. marts og løber til og med fredag den 25. marts i Messecenter Herning. Her udstiller over 320 virksomheder indenfor branchen, med Hvide Sande Havn som deltager, der med reklameindslag på TV også tilbyder løsninger med transport ad søvejen.

Havnen i den vestjyske havneby Hvide Sande, har i det strategiske arbejde, for at skaffe nye transport- og logistikkunder til Havnen, meldt sig under fanerne i Herning og udsender i den forbindelse fire reklamefilm om Havnen og dens virke.


Film / TV sports, der gerne skulle give branchen og interesserede et dybere indblik i, hvad Havnen og området kan tilbyde. De fire professionelle indslag om Havnen, er ikke noget man ser hver dag, da det er lidt usædvanligt at en Havn på denne aktive og meget direkte måde forsøger at reklamere og med videospots bredt ramme alle virksomheder i Midt- og Vestjylland for efterfølgende at skabe en fornyet interesse for den vestjyske transporthavn.


Efter Hvide Sande Havn er blevet valgt som Basehavn for etableringen af Horns Rev 3, af Vattenfall, MHI Vestas og flere andre af de store underleverandører, der skal deltage i etableringen af Vindmølleparken, stiller Hvide Sande Havn nu skarpt på fleksible og effektive transportløsninger, primært for im- og eksportvirksomheder i det Midt- og Vestjyske.


Dette gør Havnen i et forsøg på sigt, at skabe et godt og stabilt kundegrundlag, der fortsat skal sikre et højt aktivitetsniveau, med stigende omsætning og vækst på havnen, efter vindmølleprojekterne forhåbentligt er vel overstået.


De fire reklamespots rammer følgende områder:  • Hvide Sande Havn Vestjyllands Andel

  • Hvide Sande Havn Global Castings

  • Hvide Sande Havn projektgods

  • Hvide Sande Havn Service


Se de forskellige TV spots her:Kilde: Hvide Sande Havn og TVMidtVest
FiskerForum.dk


Vestjysk Havn sætter fokus på transportløsninger med TV Spots - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia