Besøg vores mobil side
 .

Vestjysk smedevirksomhed ønsker yderligere ekspandering på eksportmarkedet

Udgivet af FiskerForum den 16-06-2017 · info@fiskerforum.dk

Derfor søger den Vestjyske trawlskovlsspecialist, Thyborøn Trawldoor en driftig og udadvendt eksport sælger, til at varetage salget af firmaets skovle til det dermesale, pelagiske og semi-pelagiske fiskeri, overfor en stadigt mere specialiseret flåde af fiskerier spredt ud over verdenshavene.

Øget travlhed i fabrikationen sammenholdt med firmaets ønske om at ekspandere og udvikle sig endnu mere internationalt, har længe stået øverst på ønskesedlen hos ledelsen ved Thyborøn Trawldoor.


Thyborøn trawldoor har gennem de sidste 50 år udviklet sig ekspansivt, fra en traditionelt mindre vestjysk smedevirksomhed til i dag at fremstå som en topmoderne produktionsvirksomhed, der har styr på alle processer i fremstillingen af trawlskovle. Produkter som for alles vedkommende er egenproduktion af det velkendte brand og med den letgenkendelige blå farve.


En produktion der også berømmes nationalt af blandt andet Danmarks finansminister Kristian Jensen (V), da han var på besøg på virksomheden. Her fremhævede ministeren netop Thyborøn Trawldoors, som en dansk erhvervssucces der producerer i Danmark og som sælger til hele verden. »Ikke noget problem at bo ved vandkanten, når man sælger naturvenlige trawlskovle til fiskerne ligefra Island til Kina,« sluttede finansministeren.


Øjene er nu rettet mod det potientielt noget større eksportmarked, hvor Thyborøn Trawldoors fremadrettet kanaliserer ekstra midler til en øget indsats, så det verdensførende vestjyske trawlskovlfirma kan få indfriet sine ønsker om en endnu større del af dette enorme marked.


læs mere om jobbet som eksport sælger ved Thyborøn Trawldoors herKilde: Thyborøn Trawldoor
FiskerForum.dk


Vestjysk smedevirksomhed ønsker yderligere ekspandering på eksportmarkedet - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik