Besøg vores mobil side
 .

Vestjysk virksomhed fejre jubilæum og overtagelse i det nye år

Udgivet af FiskerForum den 03-01-2017 · info@fiskerforum.dk

Niels Olaf Vinther Jensen i daglig tale kaldet »Sluf« (57 år) har overfor Lemvig Folkeblad officielt kommenteret overtagelsen af Kynde & Toft tilbage i oktober måned 2016 og som avisen videre skriver, så sidder Sluf nu »Alene med hånden på kogepladen«.

Dét som satte skred i overtagelsen, var én af de tidligere fire medejere, kompagnonen Jens Kristian Eriksens overvejelser, der i en fortrolig snak over bordet, ønskede at træde lidt tilbage fra det hektiske liv ved den 80 mands store virksomhed på Sydhalevej i Thyborøn.


Idéen spredte sig og grundfæstede sig sidenhen også til både Jens Peder Toft og Søren Nielsen, der på tilsvarende vis også gerne ville trappe lidt ned.


Så henover efteråret blev de oprindeligt fire medejere af smedevirksomheden på kajen i Thyborøn enige om, at Sluf skulle køre den vestjyske smedevirksomhed videre alene. Men at de øvrige stadigvæk ville fortsætte på arbejdspladsen med næsten uændrede kompetencer og opgaver.


I en kommentar til Lemvig Folkeblad, siger den vestjyske direktør, »Jeg har købt de andre ud af selskabet, så nu er jeg alene om at træffe beslutningerne,« med tanke på den rivende udvikling, som den nu over halvtredsårige virksomhed har været igennem og som Sluf også resonerer, har han jo stadigvæk 10 gode energiske år tilbage på arbejdsmarked.


Fredsommelig aftale uden dramatik


Sluf slår samtidig fast, at handlen og aftalen er foregået i en kammeratligt tone og i al venskabelighed, hvilket man også kan se ud af, at de andre tre fortsætter som hidtil. »Vi har jo arbejdet sammen i over fyrre år, kender hinanden og der er tilfredshed med virksomhedsovertagelsen hele vejen rundt.


Kynde & Toft har andel i ophaler-beddingen i Thyborøn samt den store flydedok »Thyborøn Shipyard«. Hvilket er sket i et tæt samarbejde med en anden af Thyborøns store smedevirksomheder, Thyborøn Skibs- og Motor. Flydedokken er også et bevist forsøg fra Niels Olaf Vinther Jensens side, at skærpe Kynde & Tofts profil overfor et voksende marked indenfor offshore og vind. I det hele taget har Sluf sat den maritime kikkerten for øjet, og lægger da heller ikke skjul på, at der over tid og i nær fremtid vil ske ændringer på virksomheden, som således ruster sig til både opgaver indenfor borerigge og havvindmøller.


»Vi er i forvejen en virksomhed der arbejder globalt, og som jævnligt sender fagfolk rundt world wide. Så vi arbejder allerede målrettet mod dette segment« siger en fortrøstningsfuld direktør og fortsætter, »travlhed har der altid været og midt i det hele, har jeg også et 40 års jubilæum, der skal markeres. Det har jeg dog ventet med at fejre, da vi i de sidste måneder, har ligget i forhandlingerne om overtagelsen. Derfor bliver der i starten af det nye år, både arrangement en reception omkring overtagelsen og et jubilæum, som skal afholdes og fejres,« slutter en energisk og tilfreds Niels Olaf Vinther Jensen (Sluf) sin samtalen med avisen.Kilde. Lemvig Folkeblad
FiskerForum.dk


Vestjysk virksomhed fejre jubilæum og overtagelse i det nye år - del gerne med dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia