Besøg vores mobil side
 .

VMS omstrukturerer og får ny formand og ny direktør

Udgivet af FiskerForum den 13-06-2016 · info@fiskerforum.dk

Vestergaard Marine Service A/S (VMS) med tilhørende selskaber ansætter ny ledelse og omstrukturerer. Begge dele sker som et led i en fortsat vækststrategi for den nordjyske leverandør indenfor global maritim industri.

Peter Krogh Nymand er i dag tiltrådt som ny administrerende direktør og Lars Bonderup Bjørn som ny bestyrelsesformand. Koncernens grundlægger, Morten Vestergaard, overgår efter eget ønske til en mindre fremtrædende rolle i koncernen.VMS-koncernen omfatter selskaberne DT Interlink A/S og Vestergaard Marine Service A/S i Frederikshavn, Maritime Technology AS og Giske Service Base AS i Norge samt Vestergaard Marine Service do Brasil Ltda i Brasilien. Alle selskaberne samles under én samlet koncernstruktur med det nystiftede VMS Group A/S som nyt koncernselskab.Koncernens nye administrerende direktør, Peter Krogh Nymand, kommer til VMS Group A/S fra stillingen som administrerende direktør for Maersk Container Industry A/S med base i Sønderjylland. Her har han været ansat i 21 år, heraf i 8 år som administrerende direktør og tidligere som teknisk chef. Peter Krogh Nymand er 47 år, uddannet ingeniør og executive MBA, og forventer at flytte til Nordjylland i den nærmeste fremtid.»Jeg ser meget frem til samarbejdet med de nye kolleger.n VMS-koncernens mange dygtige medarbejdere har på relativt få år skabt en stærk og fagligt kompetent spiller i et konkurrencepræget marked - og er kendt for sin høje kvalitet. Sammen tror jeg, vi kan udvikle koncernen på både eksisterende og nye markeder«, udtaler Peter Krogh Nymand i forbindelse med sin tiltræden.Bestyrelsesformand for VMS Group A/S bliver Lars Bonderup Bjørn, der tidligere har været direktør for MAN Diesel i blandt andet Frederikshavn. Koncernens hidtidige bestyrelsesformand Erik Rauff bliver indtil videre siddende i bestyrelsen, hvor også Morten Vestergaard indgår.Morten Vestergaard fortæller om baggrunden for omlægningen af koncernstrukturen og ansættelsen af ny administrerende direktør og bestyrelsesformand, at han mener, at koncernen har nået en størrelse, hvor hans egne kompetencer kan komme bedre til udtryk i en støttende rolle.» er jeg meget tryg ved, at vi i Peter Krogh Nymand har fundet en mand, der kan videreudvikle forretningen fra det stade den er vokset til, og Peter og Lars vil sammen kunne danne grundstammen i en yderligere strukturering og udvikling af koncernen i de kommende år. Jeg har stor tiltro til fremtiden og glæder mig over fortsat at kunne give mit bidrag til at bevare og udvikle den ånd, der siden vores start i 2001 har kendetegnet VMS«, siger Morten Vestergaard.Kilde: Vestergaard Marine Service A/S (VMS)


FiskerForum.dk


VMS omstrukturerer og får ny formand og direktør - del gerne med dine facebook venner.


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia