Besøg vores mobil side
 .

Frydendahl Fiskenet - Leverandør til garnfisket

  • Alt arbeid utføres på vår fabrikk i Estland
  • Her spretter vi garn og feller på brukte eller nye telner
  • Her produserer flytetelner
  • Ukentlig transport av garn og utstyr til og fra Danmark
  • Her er det stor aktivitet

Tilbud
Breiflabgarn

0,70 x 180 mm x 12,5 md x 55 m

Norsk type

Mont. top: 27 m Hauline
Super no.8
Mont. bund:  28 m treslått blytelne
15 kg/100 m
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 438,-
Kvantum: 15 stk.

Tilbud
Sejgarn

0,65 x 70 x 40,5 x 785 kn

Norsk type

Mont. top: 27 m Cobra 18mm brukt
Mont. bund:  28 m treslått blytelne
25 kgs brukt
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 645,-
Kvantum: 21 stk.

Tilbud
Torske/kulmulegarn

0,55 x 60 x 40,5 x 1000 kn

Norsk type

Mont. top: 27 m Haudeepsea no.8 brukt
Mont. bund:  28 m treslått blytelne
15 kgs
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 589,-
Kvantum: 6 stk.

Leveringsbetingelser: AB Fabrikk
Leveringstid: Omgående fra lager


Frydendahl Fiskenet

DK 6960 Hvide Sande

Tel. +45 9731 1311

Fax +45 9731 2411

www.frydendahl.com

fiskenet@frydendahl.com

Kontakt

Ole Andersen

Ole Andersen
+45 40 37 77 11

Alexander Frydendahl

Alexander Frydendahl
+45 61 61 15 11

Referanser

Vi leverer jevnlig garn og udstyr til Garnbua på Lindesnes. De har menge kunder i Sør-Norge.
Dette er noen av dem:

Vi har også levert garn til:

Salgsliste

Frydendahl FiskenetFrydendahl kjenner forholdene til bunns


Fransk besøg i Hvide Sande.


Turen gik til Hvide Sande og Esbjerg, da franskmændene skulle se Horns Rev 1 og 2, som et positivt eksempel på, at de forskellige erhverv godt kan enes og have en fornuftig dialog med hinanden. ”Turene går i al sin enkelthed ud på at berede vejen for franske fiskere og offshore-interessenter og politikere, så alle blive hørt og tilgodeset i kommende aftaler og beslutningsprocesser om offshore vindmølleparker i Frankrig. Franskmændene står i dag med den kendsgerning, at inden 2020 skal 6000 megaWatt produceres gennem offshore vindenergi,” siger projektkoordinator, Pia Levysohn fra Den Danske Ambassade.

Den Danske ambassade i Paris arrangerer turen for franskmændene, så man får kontakt til de rigtige og aktuelle personer og virksomheder. Ekskursionen indebar bl.a. diverse foredrag på Fiskerriets Hus, virksomhedsbesøg ved Frydendahl Fiskenet, fiskeauktion klokken syv om morgenen, overværelse af losning på Nordhavnen, hvor danske fiskere bød deres franske kollegaer ombord til dialog og fremvisning af, hvordan losning af brisling i Hvide Sande finder sted. Derudover spiste de franske gæster på Restaurant Under Broen, Røgeriet, og Hvide Sande Sømandshjem, hvor de også var indlogeret. Et planlagt besøg ved Hvide Sande Vodbinderi måtte aflyses på grund af franskmændenes stramme program.

En stolt ambassade-ansat.
”Vi er blevet ved med at komme til Hvide Sande, da samarbejdet med Hvide Sande Havn og servicevirksomhederne fungerer rigtig godt. Alle steder bliver vi taget rigtig godt imod og servicen er helt i top,” siger Pia fra den Danske Ambassade og fortsætter: ”Man er faktisk en stolt ambassade-medarbejder, når man oplever denne modtagelse og hjælpsomhed i alle tænkelige situationer.” Pia Levysohn fremhæver Havnechef Erik Clausens forarbejde og de danske fiskere, som landede fisk en sen aften, men alligevel tog sig tid og var imødekommende over for deres franske kollegaer.

Hvide Sande Havn videregiver gerne.
Hvide Sande Havn er med til at stå for organiseringen og planlægning af turen, og Erik Clausen ser også den franske tilbagevenden som et tegn på tilfredshed og opfyldelse af gæsternes forventninger.
”Hver gang har der været forskellige erhvervsfolk, journalister og fiskere med. Og den sidste tur blev netop oprettet, idet fiskere fra sydområdet informerede fiskerne i Bretagne-området om den positive, informationsrige og brugbare oplevelse,” beretter Erik Clausen, som står klar til at modtage endnu en delegation til foråret 2011.
”Vi er en af Danmarks mest moderne fiskerihavne med en lang og erfaringsrig historie i bagagen. Derfor videregiver vi gerne vore oplevelser og erfaringer til interessenter,” siger Erik Clausen, som i øvrigt lige har haft besøg af Transportministerens havnelovudvalg, som har til opgave at komme med forslag til en ny havnelov.

Kilde: FiskerForum.com


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia