Besøg vores mobil side
 .

Frydendahl Fiskenet - Leverandør til garnfisket

  • Alt arbeid utføres på vår fabrikk i Estland
  • Her spretter vi garn og feller på brukte eller nye telner
  • Her produserer flytetelner
  • Ukentlig transport av garn og utstyr til og fra Danmark
  • Her er det stor aktivitet

Tilbud
Breiflabgarn

0,70 x 180 mm x 12,5 md x 91 mtr.

Norsk type

Mont. top: 27 m Hauline
no. 5, brukt
Mont. bund:  28 m Blyline
no. 4, brukt
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 598,-
Kvantum: 60 stk.

Tilbud
Sejgarn

0,65 x 74 mm x 40 md x 55 mtr.

Mont. top: 27 m Hau Danline
Deepsea, 110 gr., brukt
Mont. bund:  28 m 10 mm 3-slået blytov
20 kg/100 m, brukt
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 998,-
Kvantum: 42 stk.

Tilbud
Torske/kulmulegarn

0,62 x 90 mm x 40 md x 55 mtr.

Mont. top: 27 m Hau Danline Deepsea 85 gr.
Mont. bund:  28 m 10 mm 3-slået blytov
20 kg/100 mtr.
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 1.238,-
Kvantum: 50 stk.

Leveringsbetingelser: AB Fabrikk
Leveringstid: Omgående fra lager


Frydendahl Fiskenet

DK 6960 Hvide Sande

Tel. +45 9731 1311

Fax +45 9731 2411

www.frydendahl.com

fiskenet@frydendahl.com

Kontakt

Ole Andersen

Ole Andersen
+45 40 37 77 11

Alexander Frydendahl

Alexander Frydendahl
+45 61 61 15 11

Referanser

Vi leverer jevnlig garn og udstyr til Garnbua på Lindesnes. De har menge kunder i Sør-Norge.
Dette er noen av dem:

Vi afhenter og leverer over hele Norge, ring for tilbud.

Salgsliste

Frydendahl FiskenetFrydendahl kjenner forholdene til bunns


Stor interesse for dansk netudbyder.


Jens Frydendahl stod klar til rundvisning og kunne med stor succes vise koncernens store sortiment af fiskenet og fiskeartikler for interesserede gæster. Rundvisningen gik fra den ene lagerhal til den anden, hvor alt lige fra krabbetejner til overlevelsesdragter blev nøje studeret. De to tolke fra Den Danske Ambassade i Paris havde travlt med at oversætte de franske fiskeres interesserede spørgsmål.

En gennemgang af Frydendahls fiskeriartikler kræver også god tid, idet sortimentet består af alt lige fra fiskenet til næsten al slags fiskeri, flettede-, flyde- og blyliner, reb, flåd- og bøjeudstyr, ruser og beklædning til overlevelse og arbejde.
De franske fiskerer var særligt interesserede i beklædning og fiskenet til pigvar- og krabbefiskeri. Faktisk var interessen så stor, at et tilbud fra Frydendahl i denne uge blev afsendt til en lokal fransk fiskeriforeningsformand og vicepræsident for fiskeriforening i Bretagne-området. Han fandt Frydendahls net til pigvar- og krabbefiskeri yderst interessant. ”Vi glæder os over interessen fra det franske marked, som kan være vanskeligt at åbne op for,” siger produktionschef Frank Nøttrup og fortsætter: ”Vi havde stor fordel i at kunne informere om en anden fransk kunde, som var anerkendt af de besøgende.” Frydendahl Koncernen glæder sig til at se, om tilbudet medfører flere ordrer fra det særprægede land.

Frydendahl er internationaliseret.
En del af den franske delegation kendte allerede til Frydendahl Koncernen inden ankomsten til Hvide Sande, og det regner Frank Nøttrup også for gode vare. ”Dog vores marked allerede er international, glæder det stadig koncernen, at potentielle kunder dukker op fra den anden ende af Europa og allerede kender til Frydendahl som en virksomhed, der står for kvalitetsprodukter og god service,” siger han.

Historisk Baggrund
Frydendahl har leveret fiskenet og fiskeartikler til det danske fiskeri siden 1933, og har derfor kunne følge den store udvikling, der er sket inden for fiskeriet igennem alle disse år. Og virksomheden har taget udviklingsudfordringen op og har løbende ekspanderet, hvortil i dag at stå med produktionsfabrikker i Estland, Polen og Malaysia og en kundekreds, der omfatter lande fra hele verdenen. ”I Malaysia producerer vi ruser og tejner af højeste kvalitet, og i Estland og Polen har vi også tilhørende salgsbutikker, ” siger medejer Jens Frydendahl, som glæder sig over, at virksomhedens hovedkontor er placeret i Hvide Sande midt i den flotte vestjyske natur.

Kilde: FiskerForum.com/MB


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik