Besøg vores mobil side
 .

Frydendahl Fiskenet - Leverandør til garnfisket

  • Alt arbeid utføres på vår fabrikk i Estland
  • Her spretter vi garn og feller på brukte eller nye telner
  • Her produserer flytetelner
  • Ukentlig transport av garn og utstyr til og fra Danmark
  • Her er det stor aktivitet

Tilbud
Breiflabgarn

0,70 x 180 mm x 12,5 md x 91 mtr.

Norsk type

Mont. top: 27 m Hauline
no. 5, brukt
Mont. bund:  28 m Blyline
no. 4, brukt
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 598,-
Kvantum: 60 stk.

Tilbud
Sejgarn

0,65 x 74 mm x 40 md x 55 mtr.

Mont. top: 27 m Hau Danline
Deepsea, 110 gr., brukt
Mont. bund:  28 m 10 mm 3-slået blytov
20 kg/100 m, brukt
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 998,-
Kvantum: 42 stk.

Tilbud
Torske/kulmulegarn

0,62 x 90 mm x 40 md x 55 mtr.

Mont. top: 27 m Hau Danline Deepsea 85 gr.
Mont. bund:  28 m 10 mm 3-slået blytov
20 kg/100 mtr.
Monteret med brøst
 
Pris pr. stk.:  NOK 1.238,-
Kvantum: 50 stk.

Leveringsbetingelser: AB Fabrikk
Leveringstid: Omgående fra lager


Frydendahl Fiskenet

DK 6960 Hvide Sande

Tel. +45 9731 1311

Fax +45 9731 2411

www.frydendahl.com

fiskenet@frydendahl.com

Kontakt

Ole Andersen

Ole Andersen
+45 40 37 77 11

Alexander Frydendahl

Alexander Frydendahl
+45 61 61 15 11

Referanser

Vi leverer jevnlig garn og udstyr til Garnbua på Lindesnes. De har menge kunder i Sør-Norge.
Dette er noen av dem:

Vi afhenter og leverer over hele Norge, ring for tilbud.

Salgsliste

Frydendahl FiskenetFrydendahl kjenner forholdene til bunns


Frydendahl først med ny synkeline


Resultatet af mange års forskning og forsøg er nu tilendebragt og Frydendahl Fiskenet og Daconet står i dag med et patentanmeldt produkt, som erstatter den gamle udtjente blyline, til glæde for miljøet og absolut til ligeså stor glæde for miljøministeren.

Selve processen og teknikken samt oprindelsen bag det patentanmeldte produkt, som nu sættes i massefabrikation, er når man kigger tilbage på forløbet, et godt billede af hvorledes innovativ tankegang og idèsomhed samt en erfaren kobling til det praktiske, i Frydendahl til sidst har båret frugt og nu er endt med et helt unikt produkt.

Selve råvaren er et restprodukt fra industrien der overfladebehandler stålkonstruktioner, et zinkpulver som efter en renseproces fremstår med høj renhed, hvorefter det blandes sammen for til sidst at blive granuleret. Herefter varmes zinkgranulatet og linemassen op således den kan ekstruderes. Massen føres til en tragt hen til snekkens indtrækning hvorved den roterende snekke presser den opvarmede formbare masse gennem ekstruderen, hvorefter den hakkes i bestemte styk længder, der giver linen dens fleksibilitet, trods zinkens hårde beskaffenhed i forhold til bly. Til slut omflettes den leddelte zink-line med polyester og linen er herefter klar til at blive sendt ud til fiskeriet.

Med god hjælp af matematikken har Frydendahl løst nogle af de problemer, der er opstået undervejs. Forsøgene viste, at i linens øgede diameter, skal der tilføjes yderligere vægt for at kompenserer for zinkens lavere vægtfylde. Forsøg som både har kostet tid og penge, hvorfor Frydendahl Fiskenet har fået patentanmeldt produktet både i Danmark og i Europa. Det er Frydendahl’ forhåbning at blive leverandør af den nye synkeline til den del af verden, som bekymrer sig om miljøet. Som blylinen vil zink-linen også kunne fås i forskellige størrelser og typer, alt efter fiskeri eller anvendelse.

Frydendahl ved, at det er en stor omvæltning for fiskerne at gå fra bly til zink, men Frydendahl Fiskenet har gjort meget for at mindske forskellene, som har været det rent pladsmæssige og vægtmæssige. Resultatet som nu foreligger, er det absolut bedst opnåelige. Ingen kan lave om på, at bly har en vægtfylde på over 11 og at zink har en vægtfylde på godt 7. Den nye synkeline vil tage mere plads op ombord end den nuværende synkeline med bly. Samtidig må fiskerne være forberedt på en stigning i prisen ved skiftet fra bly til zink. For øvrigt en beslutning, som kun gælder for Danmark fra den 31. marts 2013. De øvrige EU lande fortsætter med de sædvanlige blyliner, som Frydendahl Fiskenet også vil fremstille en rum tid endnu, da de har en stor eksport af disse liner til andre EU lande.

Produktionen er startet på fabrikken i Estland så efterspørgslen efter den ny line hurtigt kan indfries, og de bestillinger som fabrikken allerede ligger inde med, kan blive ekspederet, slutter en tilfreds direktør og købmand Mogens Frydendahl der har haft sit sikre tag i linen hele vejen igennem.

FiskerForum.com


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik