Besøg vores mobil side
 .

Ny frist for registrering af disponibel kapacitet

Tidligere pü üret udsendte Fiskeristyrelsen et brev til fiskere der tidligere har vÌret ejer af et fiskefartøj om, at alle, der ikke havde registreret deres disponible kapacitet inden d. 1. juli 2018, ville miste den. En teknisk fejl i afsendelsen har dog betydet, at det ikke er alle relevante, der har modtaget brevet. Derfor forlÌnger vi nu fristen frem til 4. januar 2019.


Registrering af disponibel kapacitet kan ske ved at udfylde et skema, der kan findes her:


Det er vigtigt at vÌre opmÌrksom pü, at al disponibel kapacitet, der ikke er indmeldt senest den 4. januar 2019 mhp. registrering inden d. 1. februar 2019, overføres til Fiskeristyrelsens kapacitetsfond. Hvis du allerede har registreret din disponible kapacitet, og har modtaget en kvittering for det, skal du ikke foretage dig yderligere.


Hvad er disponibel kapacitet?


Disponibel kapacitet dÌkker over kapacitet, der ikke er bundet i et aktivt fartøj, og derfor er til ejerens disposition. Der kan eksempelvis vÌre tale om et forlist fartøj, hvor fiskeren stadig har kapaciteten til rüdighed. Denne kapacitet vil inden for en periode pü 5 ür kunne anvendes af fiskeren pü et andet fartøj. Herefter overføres kapaciteten automatisk til Fiskeristyrelsens kapacitetsfond. Det skal bemÌrkes, at der ikke er knyttet disponibel kapacitet til fartøjer der er udgüet før 6. september 2002.


Et fartøjs kapacitet opgøres i bruttotons (BT) og kilowatt (kW).


Kontakt


Har du faglige spørgsmül, er du velkommen til at kontakte Fiskeristyrelsen pü tlf. 72 18 56 00 eller sende en e-mail til mail@fiskeristyrelsen.dk.Kilde: Fiskeristyrelsen
FiskerForum.dk© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik